فروش مواد اولیه غذایی و دارویی

فروشنده مواد اولیه غذایی ،دارویی و بهداشتی

فروش مواد اولیه غذایی و دارویی

فروشنده مواد اولیه غذایی ،دارویی و بهداشتی

09199367030
حسن پور

بایگانی

۷ مطلب در دی ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

” نام “وازلین” توسط سازنده گفته شده است که از “Wasser” آب “+ یونانی έλαιον (elaion)” روغن زیتون “گرفته شده است. اختراع یک محصول جدید و مفید از نفت است که وازلین (ژلۀ پترولیوم) نامیده شده است.

 

وازلین را می‌توان به عنوان روان‌کننده مورد استفاده قرار داد، بنابراین در تولید کرم‌ها و لوسیون‌ها قابلیت مصرف دارد، می‌توان آن را به عنوان یک عایق رطوبت برای شرایط پوستی محلی که با کمبود آب بافتی مشخص می‌شود استفاده می‌شود. گزارش شده است که وازلین بسیار تصفیه شده، سه گانه خالص و در نظر گرفته نشده به عنوان غیر سرطان زایی است.

فروش وازلین

جهت اطلاع ازقیمت، خرید و نحوه سفارش تماس بگیرید.

09199367030 حسنپور

03195023715 حسنپور

 

  • bahar hassanpour
  • ۰
  • ۰

کارامل ابتدا مایع بوده و کم کم سفت می‌شود. این رنگ آشنا و چشم نواز، در غلظت‌های مختلف، رنگ‌های زرد روشن تا قهوه‌ای تیره را ایجاد می‌کند. از کارامل خشک در مخلوط‌های خشک استفاده می‌شود.

طبقه‌بندی کارامل : 

بر طبق تعاریف استانداردهای موجود، چهار نوع رنگ کارامل موجود می باشد :

نوع اول یا کارامل ساده از فرایند حرارت دادن کربوهیدرات‌ها و یا بدون حضور اسید و بازها به دست می‌آید.
نوع دوم یا کارامل سولفیتی از فرایند حرارت دادن کربوهیدرات‌ها  و در حضور سولفیت به دست می‌آید.
نوع سوم یا کارامل آمونیاکی از فرایند حرارت دادن کربوهیدرات‌ها  و در حضور ترکیبات آمونیوم به دست می‌آید.
نوع چهارم یا کارامل آمونیاکی سولفیتی از فرایند حرارت دادن کربوهیدرات‌ها و در حضور ترکیبات آمونیوم و سولفیت به دست می‌آید.

در بین کارامل‌ها نوع آمونیاکی آن تیره‌تر از سایر کارامل ها می باشد و در فرآورده‌های قنادی کاربرد بیشتری دارد ولی نوع چهارم آنها اکثرا در تهیه نوشیدنی‌ها به کار می‌رود.

کارامل های نرم تا مایع کاملاً روان در بستنی و شربت‌ها یا سس‌های تزئینی استفاده میشوند.

کارامل های دارای چسبندگی زیاد در شکلات‌ها مورد استفاده قرار می گیرند.

و کارامل های سفت که خاصیت جویدن و قابلیت برش و لوله شدن را دارند برای تافی‌های سفت استفاده میشوند. .

مهم‌ترین ماده اولیه کارامل، شیر است و کارامل حاوی 1 تا 3 درصد پروتئین شیر می‌باشد. ویژگی‌های شیر به کار رفته در کارامل از جمله  محتوی پروتئین و عناصر معدنی آن نقش مهمی در ویژگی‌های کارامل نهایی دارند.

کاربرد کارامل : 

در تولید سرکه، نوشابه‌سازی، سرکه سازی، تولید ماءالشعیر، تولید نان و شیرینی ، تولید انواع سس و تولید فرآورده های گوشتی از کارامل استفاده میکنند.

تحقیقات مختلف نشان می دهد که هیچ‌گونه عوارض سوئی در اثر مصرف کارامل گزارش نشده است. از این رو در صورت استفاده درست و مطابق مقررات موجود از کارامل، احتمالاً هیچ گونه ضرری متوجه مصرف‌کنندگان نخواهد شد.

فروش کارامل :

جهت اطلاع ازقیمت، خرید و نحوه سفارش تماس بگیرید.

09199367030 حسنپور

03195023715 حسنپور

  • bahar hassanpour
  • ۰
  • ۰

پودر آگار آگار فود گرید با بالاترین قدرت ژل کنندگی (1100G/CM2) با بسته بندی دو حلب 10 کیلویی در یک کارتن 20 کیلوگرمی می باشد . پودر این محصول کاملا سفیدرنگ و ژل حاصل از این محصول عاری از هر گونه رنگ و شفاف می باشد.




کاربرد آگار آگار :
کاربرد آگار آگار در صنایع لبنی
کاربرد آگار آگار در صنعت شیرینی و شکلات
کاربرد آگار آگار در محصولات ژله ای

 

آگار آگار به عنوان ژل‌کننده:

آگار همچنین عامل ژل‌کننده بسیار قوی‌تری نسبت به ژلاتین است. یک قاشق چای‌خوری آگار به اندازه ۸ قاشق چای‌خوری از ژلاتین قدرت ضخیم‌شدن را می‌دهد. مهم است که توجه داشته باشیم که هر چند آگار و ژلاتین مایعات را تشدید می‌کنند، بافت‌های حاصل از آن کمی متفاوت هستند.

آگار هیچ رنگ، عطر و طعم یا بو را به مواد غذایی اضافه نمی‌کند. آگـار دارای ۸۰ درصد فیبر، چربی، پروتئین و تنها مقدار کمی کربوهیدرات است. ده گرم (۲ قاشق غذاخوری) آگار حاوی تنها ۳ کالری است که از مقدار کمی کربوهیدرات آن‌ها به دست می‌آید. به دلیل سطح بالای فیبر آگار، آگار بعضی وقت‌ها به عنوان یک رژیم غذایی برای تقویت کامل یا به عنوان یک ملین استفاده می‌شود. آگار نیز مقدار کمی از ید و سایر مواد معدنی را شامل می‌شود.

فروش آگار آگار

جهت اطلاع ازقیمت، خرید و نحوه سفارش تماس بگیرید.

09199367030 حسنپور

03195023715 حسنپور

  • bahar hassanpour
  • ۰
  • ۰

بیسفنول ای در ساخت بطری های پلاستیکی پلی کربنات که برای نگهداری نوشیدنی ها و شیر کودکان مورد استفاده قرار می گیرد، بکار می رود. شکل ظاهری این ترکیب، جامد سفید است.

 

معمولا قوطی هایی که برای کمپوت یا کنسرو استفاده می شود از جنس آلومینیوم یا فولاد نرم است که با یک لایه قلع یا کروم، اندود شده و در نهایت یک لایه لاک مخصوص، روی آن را می پوشاند. این لاک ها ازایجاد فعل و انفعالات شیمیایی میان فلز و ماده غذایی جلوگیری می کند. بیسفنول آ  (BPA) یک ماده آلی مورد استفاده در ساخت لاک محافظ داخل قوطی های فلزی موادغذایی میباشد.همچنین از این ترکیب در تهیه پلاستیک های شفاف ونشکن و بطری های شیر کودکان استفاده می گردد.

بیسفنولA می توانداز لاک قوطی ها و هم چنین بسته بندی ها مانند ظروف پلاستیکی پلی کربناته به داخل موادغذایی در تماس با آنها مهاجرت نماید.

 

از سال 1930 گزارشاتی از استروژنیک بودن این ماده ارائه شده بود ولی در سال 2008 اخبار مربوط به خطر وجود این ماده در غذا باعث شد تا فروشندگان مواد غذایی ، بسته های غذایی را که در تهیه بسته بندی آنها از بیسفنول استفاده شده بود، جمع آوری کنند. در سال 2010 در یک گزارش رسمی از صدمات احتمالی بیسفنول به جنین ، نوزادان و کودکان ارائه نمود و در پاییز 2010، کانادا اولین کشوری بود که بیسفنول راسمی اعلام نمود .

 در اتحادیه اروپایی و کانادا بر اساس ارزیابی خطر در جامعه مصرف کننده مشخص شدکه خطر واقعی برای کودکان و نوزادان وجود دارد بنابراین استفاده بیس فنول در بطری کودکان کاملا ممنوع اعلام شد.

اثر بیسفنول بر سلامتی : 

بیسفنول یک تخریب کننده اندو کراین است و در بدن می تواند نقشی را که هورمونها بر عهده دارند را تقلید کند. بررسی ها نشان داده است سطح این ماده شیمیایی دربدن انسان پایین می باشد و به سرعت از بدن خارج می گردد اما درنوزادان و کودکان ، عدم تکامل مکانیزم سم زدایی این گروه را نسبت به مواجهه با این ماده آسیب پذیر نموده است. برنامه ملی سم شناسی سازمان غذا و دارو در آمریکا سه سطح مختلف از غلظت بیسفنول Aرا در خصوص عوارض متفاوت آن در انسان A معرفی نموده است . مواجهه با غلظت تعیین شده در اولین سطح، ایجاد عوارضی چون اثر برروی مغز، رفتار، غده پروستات در جنین، نوزادان و کودکان می گردد. در سطح دوم ، مواجهه با این ماده، باعث اثر بر روی غدد پستانی و بلوغ زودرس برای جنین و نوزادان جنس مونث شده و در سطح سوم مواجه که غلظت بیسفنول در کمترین حد مورد بررسی است،. عوارض ناشی از آن را قابل اغماض اعلام نمود. از اثرات سوء بالقوه برروی سلامت انسان که در حیوانات آزمایشگاهی در مواجهه با دوزهای پایین بیسفنول A مشاهده شده است، می توان سرطان سینه، سرطان پروستات، ناهنجاری های دستگاه ادراری- تناسلی در نوزادان مذکر، کاهش کیفیت منی مردان، بلوغ زودرس در دختران، اختلالات متابولیکی مانند دیابت مقاوم به انسولین (نوع 2)، چاقی و مشکلات عصبی- رفتاری مانند بیش فعالی نام برد.

فروش بیسفنول A

جهت اطلاع ازقیمت، خرید و نحوه سفارش تماس بگیرید.

09199367030 حسنپور

03195023715 حسنپور

 

 

 

  • bahar hassanpour
  • ۰
  • ۰

مونو و دی گلیسیرید اسیدهای چرب(   E471   ) یک افزودنی غذایی است که بعنوان امولسیفایر در صنایع غذایی کاربرد دارد. این چربیهای سنتتیک از گلیسیرول و اسیدهای چرب طبیعی گیاهان و حیوانات بدست می آید . E471 عموما ترکیبی از چند محصول مختلف است. این امولسیفایر در طیف وسیعی از محصولات غذایی مثل کره بادام زمینی ، کیک ها ، نان سفید ، سس مایونز ، مارگارینها و شیرینی وشکلات کاربرد دارد.

 

 

مونو و دی گلیسیرید چینی

شرکت جهان شیمی واردات و فروش مونو و دی گلیسیرید گرید خوراکی با بهترین کیفیت انجام میدهد . جهت خرید و استعلام قیمت فروش مونو و دی گلیسیرید با ما تماس حاصل فرمایید.

مونو و دی گلیسیرید چیست ؟

امولسیفایری است که حاوی مونو و دی گلسیریدها می باشد. کرم رنگ با عطر و بوی ملایم در آب غیر محلول است . سبب افزایش ماندگاری محصولات غذایی میگردد .

در بهبود دهنده هاجهت افزایش نرمی مغز نان و تقویت خمیر بهبود بافت کاربرد دارد.

از روغن های گیاهی بدست می آید گاهی از چربی حیوانی تولید میشود . با منشاء گیاهی و حیوانی خواص یکسان شیمیایی دارد.

گیاهخواران به دلیل مشخص نبودن منبع گیاهی یا حیوانی از آن بهتر است استفاده نشود .

مونو و دی گلیسیرید از واکنش گلیسرول با چربی ها یا روغن ها به دست می آید. قوام این نوع امولسیفایر از حالت مایع که رنگ زرد دارد تا محصول سفت و کاملاً جامد فرق میکند.

 سبب انحلال فاز آب و روغن گردیده و موجب بهبود بافت محصولات غذایی میشود .

متداولترین نوع امولسیفایری است که در صنایع غذایی مصرف می گردد .سبب افزایش نرمی مغز نان و کیک  اسفنجی با کنترل اندازه حباب های خمیر  و بهبود مقاومت خمیر  و کاهش چسبندگی خمیر میشود .

منو و دی گلیسرید به مواد غذایی متعدد مانند کالاهای نانوایی جهت بهبود مقاومت خمیر و افزایش نرمی مغز نان ، دسرهای منجمد و مارگارین اضافه می شود. میزان مصرف آن حدود

۰۵ /۰ تا ۵ /۰ درصد است.

نان از مهمترین مواد غذایی مورد مصرف روزانه بشر میباشد که ارزش غذایی زیادی دارد مونو و دی گلیسرید سبب افزایش کیفیت آن حتی در نانهای سنتی مثل سنگگ می گردد .

در حلواشکری از دو فاز شدن آن جلوگیری میکند و نیز سبب نرمی بافت آدامس و راحت جویدن آن میشود .

منو دی گلیسیرید در پنیر پیتزا با بهبود بافت و پخش چربی در آن سبب بهبود رفتار ذوب شدن پنیر میگردد .

کاربرد زیاد آن در کیکهای اسفنجی و تولید مارگارین و  نیز بستنی است .

فروش مونو دی گلیسرید

مونو دی گلیسرید در بسته بندی های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.

جهت اطلاع ازقیمت، خرید و نحوه سفارش تماس بگیرید.

09199367030 حسنپور

03195023715 حسنپور

 

 

 

  • bahar hassanpour
  • ۰
  • ۰

دی استات سدیم یا پیماریسین پودرسفید کریستالی با قابلیت جذب رطوبت است. این ماده به دلیل تأثیر روی قارچ ها و باکتری ها به نان نیز اضافه می شود. 

 

موارد کاربرد دی استات سدیم:


موارد استفاده اصلی سدیم دی استات در محصولات گوشتی، محصولات نانوایی (به منظور تعدیل pH و نگهدارندگی) و اسنک ها (به منظور طعم دهنده) است.


دی استات سدیم در محصولات میوه ای و سبزیجات کنسرو شده، محصولات دریایی، مایونز، مواد تزئین سالادها، پنیرها، چیپس ها، سس ها، سوپ ها و ... به منظور نگهدارنده و تعدیل کننده اسیدیته به کار گرفته می شود.

غذایی دی استات سدیم عامل طعم سرکه نمکی و ترد کنندگی چیپس و پفک است هم چنین به دلیل خاصیت ضد کپک و ضد قارچ در نگهدارندگی مواد غذایی و مواد ذخیره شده از جمله مرکبات در انبارها بسیار موثر است.

دی استات سدیم از یک طرف بر روی قارچ ها و باکتری ها موثر است و از آن برای جلوگیری از رشد باکتری ها مخصوصاً باکتری های گرم مثبت استفاده می شود از طرف دیگر اثر نامطلوبی روی مخمرها ندارد و موجب توقف رشد آن ها نمی شود.

 

فروش دی استات سدیم :

این ماده در کیسه های 25 کیلوگرمی آماده بارگیری از انبار می باشد.

جهت اطلاع ازقیمت، خرید و نحوه سفارش تماس بگیرید.

09199367030 حسنپور

03195023715 حسنپور

  • bahar hassanpour
  • ۰
  • ۰

سوربیتان تری استئارات ( اسپن ۶۵،STS ) این افزودنی مواد غذایی کرم رنگ، سخت، جامد مومی است با بوی مشخص و مزه ی مشخص. الیاف تری‌استات را می‌توان به دو روش ترریسی و خشک ریسی تولید کرد. روش خشک ریسی صرفهٔ اقتصادی بیشتری دارد.

 

به عنوان یک افزودنی غذایی، E شماره E492 دارد.

نام های تجاری برای پلی ساکاریدها عبارتند از Alkest، Canarcel، Span.

مخلوطی از استرهای جزئی از سوربیتول و انیدریدها و اسید استایریک سبزیجات است و نیز ممکن است اسیدهای چرب آزاد و سوربیتول، استرهای سوربیتان داشته باشند.

ظاهر: جامد دانه زرد و دارای بوی مشخصی

حلالیت: این ماده نمیتواند در آب، متانول و اتانول تجزیه شود.

این ماده سدیم لیپوفیل است. به طور کلی به عنوان یک امولسیفروم همراه با پلی سوربات ها استفاده می شود.  برای تغییر کریستالیزاسیون روغن ها استفاده می شود.

برای نگهداری در بسته بندی اصلی در دمای ۲۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد و خشک و دور از گرمای مستقیم و نور خورشید قرار می گیرد

عمر مفید آن یک سال از تاریخ تولید، در صورت نگهداری تحت شرایط نگهداری ذکر شده و باز نشده است.

موارداستفاده اسپن ۶۵ :  محصولات نانوایی ، مخمرهای بیکر  و امولسیون های روغن مخلوط شیر و کرم ، مارمالاد ژله،  آب نبات های مبتنی بر کاکائو، شکلات ، مخلوط مایع میوه ها و سبزیجات ، شکلات های قندی مکمل های غذایی

فروش سوربیتان تری استئارات (اسپن ۶۵)

سوربیتان تری استئارات در کیسه های ۲۵ کیلو گرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.

جهت اطلاع ازقیمت، خرید و نحوه سفارش تماس بگیرید.

09199367030 حسنپور

03195023715 حسنپور

  • bahar hassanpour